2023 is een jaar voor Hanne dat ze zo snel mogelijk wil vergeten. Na de geboorte in 2022 van haar zoontje Julien heeft ze het afgelopen jaar enorm gesukkeld met haar gezondheid. Zo erg zelfs dat het licht uitging. “Ik kon alleen maar huilen, wat ik uiteindelijk de hele dag gedaan heb.”

De combinatie van al weken aan stuk ziek te zijn, geen medicatie kunnen nemen, de zorg voor haar zoontje en volop optreden werd te veel voor Hanne. “Ik ben echt bang geweest at ik ging instorten. Ik had één show alles gegeven en ik kwam af en kon zelfs mijn microfoon niet meer vasthouden.”, vertelt Hanne in ‘Party’. Het was dan ook de eerste keer dat ze een show moest cancelen.

“Ik vond het zo erg om die zaal teleur te stellen. Ik voelde me op alle vlakken gefaald, niets waard en dat was moeilijk.”, gaat ze verder. Ze reed nadien al huilend naar haar ouders die op haar zoontje Julien aan het passen waren. “Ik kom, maar ik kom niet om Julien op te halen. Ik kom omdat jullie voor mij moeten zorgen want ik kan niet meer zei ik.” De dagen nadien kon ze ook alleen maar rusten en werd ze bijgestaan door familie en vrienden. Ze heeft een duidelijke les geleerd.

“In ons werk is je lichaam je instrument. Al die jaren heb ik onderschat hoe belangrijk het is om fysiek sterk te zijn om alles wat wij doen goed te kunnen doen.”, laat Hanne van K3 nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required