Maarten van Rossem is al bijna zestig jaar samen met zijn echtgenote Winnie. Hij is ook blij dat hij nooit verder op zoek is moeten gaan. En romantiek is al helemaal niet aan hem besteed. 

“Romantische stappen ondernemen om haar voor mij te winnen kostte mij grote moeite omdat ik op dat moment erg verlegen was. Nog steeds eigenlijk.”, vertelt hij in ‘Nieuwe Revu’. Hij is dan ook blij dat de relatie altijd is blijven duren. Zonder al te veel moeite zo blijkt. “Ik zou het niet weten wanneer ik ooit iets romantisch tegen haar gezegd heb of een keer een gedichtje heb geschreven. Op het vlak van bloemen ben ik ook uitermate zwak ontwikkeld.”, gaat hij verder. Ook hoe het tot stand kwam was eerder een gewoon moment. “Ik denk niet dat ze bewust voor mij gekozen heeft en ik was ook niet op zoek naar een twinkeling in haar ogen. We vonden elkaar aardig en het liep gewoon zo.”

Voor Maarten van Rossem is zijn relatie dan ook eerder een ontwikkeling van natuurlijke stappen die elkaar volgden. “We hebben het goed zo en onze kinderen zijn typische mengvormen van ons beide geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required