Als je zo een uitgesproken mening hebt als Maarten van Rossem kan het wel eens gebeuren dat je tegen de verkeerde schenen schopt en je de huid vol gescholden krijgt. Maarten kan erover meespreken.

“Een keer kreeg ik inderdaad een boze meneer tegenover me. Die kwam eerst keurig vragen of ik ben wie ik ben, waarna hij een stap terugdeed en me, volledig onbeheerst, begon uit te schelden.”, vertelt Maarten in ‘Nieuwe Revu’ Blijkbaar heeft hij iets met treinen want een andere keer was het ook weer op het spoor “Ik zag in de eersteklas treincoupé en man voortdurend naar me staren. Toen sprak hij me aan. Wat ik allemaal vertelde over Amerika was grote onzin en hij kon het weten want hij had tien jaar in Oklahama gewoond.” Maarten bleef er kalm over en vroeg de man om zijn telefoonnummer. “ Dan kan ik vragen, zodra Hilversum mij weer eens belt om ergens aan te schuiven dat ik volledig ongeschikt ben en ze beter u kunnen bellen.”, gaat Maarten verder.

Maarten van Rossem geeft toe dat hij geen relletjes wil veroorzaken met zijn uitspraken maar hij heeft gewoon een afwijkende mening. Dit vindt hij ook nog van zichzelf. “Ik vind dat ik een stuk verstandiger praat dan de meeste andere mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required