“Een Ami pour la vie waar ik lief en leed mee kan delen.” Dat is wat boerin Claudia vroeg toen ze zich inschreef voor ‘Boer Zoekt Vrouw Europa’. En het lijkt erop dat ze het gevonden heeft.

Het was een grote stap voor Claudia om zich in te schrijven voor het programma. Enkele jaren terug overleed haar partner en sindsdien ging ze alleen met haar twee dochters door het leven. Ze wilde dan ook hun goedkeuring hebben voor zich in dit avontuur te storten. “Ik heb natuurlijk voordat ik me inschreef met mijn twee dochters overlegd hoe zij erin stonden. Ze hebben me alleen maar gesteund in het hele proces.”, vertelt ze in ‘Party’. “Ook in de logeerweek waren de kinderen er en hebben ze de drie mannen ook eventjes ontmoet. We hebben het erover gehad en zijn er heel open over geweest.”, gaat Claudia verder.

Claudia kreeg 89 brieven toegestuurd van mannen die zich kandidaat wilden stellen. Uiteindelijk zou het Paul worden die met haar hart ging lopen. En de dochters hebben hem alvast goedgekeurd. “De jongste heeft al kennisgemaakt met de zoon en dochter van Paul. Dat was ook heel gezellig. Ze kunnen het goed met elkaar vinden.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required