Edsilia Rombley lijkt wel alles te kunnen, zingen, presenteren en ook acteren. Zo sprak ze nog een rol in voor de nieuwe animatiefilm ‘Vogelvlucht’. Ook haar dochter Imaani had er trouwens een rolletje in. Ten huize Rombley wordt creativiteit dan ook heel erg gestimuleerd.

Imaani heeft natuurlijk wel het voordeel dat ze best al wat gezien heeft als je mama Edsilia Rombley is. “Zij is natuurlijk heel veel gewend hé. Ze maakt grote shows mee in de Ziggo Dome of waar dan ook.” En Imaani en haar zus gaan iet alleen naar de show kijken van hun mama. “We zijn heel erg stimulerend in cultuur en het laten ontwikkelen van creativiteit, dus wij gaan naar voorstellingen, musicals. Tjeerd en ik vinden het heel belangrijk dat de kinderen dat meekrijgen.”, vertelt Edsilia aan ‘Party’. Zo probeert ze samen met haar man Tjeerd Oosterhuis zoveel mogelijk mee te geven in hun ontwikkeling.

Zorgt Edsilia Rombley er op deze manier voor dat haar opvolging al klaarstaat? “Mocht Imaani daar ooit iets mee willen doen, dan vind ik dat alleen maar leuk. Mara ze moet het wel écht willen en wel voor gaan.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required