Het gezin van Gert Verhulst op kerst samen rond te tafel krijgen is geen makkelijke opdracht met hun volle agenda’s. “Toch proberen we als gezin altijd tijd voor elkaar te maken.”

En ook moeten ze op geen euro zien, toch houden ze van een simpele kerst. “Vorig jaar hebben we gegourmet”, zegt Marie Verhulst aan ‘Libelle’. Maar we steken altijd veel moeite in de hapjes en drankjes en staan vaak de hele middag in de keuken.”, vult Viktor Verhulst aan.  En ook wat cadeaus betreft hoeft het allemaal niet zo speciaal te zijn. ‘Om het binnen budget te houden kochten we cadeautjes van vijf à tien euro. En met zo een budget zit er wel eens een misser tussen. Eigenlijk gingen we elk jaar met een berg troep naar huis.”, laat Viktor nog weten.

Voor Viktor Verhulst is cadeaus kopen ook een heel moeilijke opgave. Zo zette Marie hem eens af aan de winkel maar moest al snel terugkeren. “Help, ik heb blinde paniek. Waar moet ik heen? Niet ophangen.”, belde Viktor in paniek toen naar Marie. Hopelijk heeft hij dit jaar zijn zenuwen beter onder controle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required