Nu Jeroen Rietbergen voor een groot gedeelte weer in het leven is van tv-koningin Linda de Mol – de twee zouden zich stapsgewijs weer verzoenen als koppel – zouden er volgens Story ook plannen zijn om zijn muzikale carrière opnieuw van de grond te krijgen.

Want dat Linda films en series bedacht en schreef, is ook altijd in het voordeel van Jeroens carrière geweest. Zo mocht hij twee jaar nadat ze een relatie kregen de muziek schrijven voor de film ‘Terug naar de Kust’, waarin zij de hoofdrol speelde en die geregisseerd werd door haar vertrouwelinge Wil Koopman. Later volgde ook nog de twee films van ‘Gooische Vrouwen’ en diverse andere van Koopmans projecten.

Nu er onlangs nieuwe afleveringen van Gooische vrouwen werden aangekondigd, rijst dus de vraag of Jeroen ook hiervoor nieuwe muziek zal schrijven. Al zal veel wellicht afhangen van het feit of hij al dan niet vrijgesproken zal worden voor de vermeende zedenfeiten die hij zou gepleegd hebben op een ‘The Voice’-deelneemster en waarvoor hij nog op zijn proces wacht. Bij een eventuele vrijspraak zou immers niets nog in de weg staan dat de twee ook professioneel weer samen verdergaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required