Het gaat hard voor Marie Verhulst. De dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst nam enkele jaren terug de fakkel over van haar vader en is nu het baasje van Samson. En ze heeft een bijzondere band met hem. “Ik neem Samson zelfs mee naar huis.”

Marie Verhulst zal deze winter niet veel thuis zijn. Er is de nieuwe wintersingle van Samson & Marie, het derde album dat uitkomt én ook nog eens de Samson & Marie Kerstshow. Nu blijkt dat ze niet alleen zichzelf goed moet verzorgen. Ze neemt ook de zorgen van Samson op zich. “Soms moet ik hem na een optreden ook kammen, dan ligt hij bij mij thuis op de bank.”, vertelt ze aan ‘Weekend’. Over je werk mee naar huis nemen gesproken. Al gaat ze er wel discreet mee om. “Als er mensen langskomen, leg ik hem altijd weg.”, gaat ze verder.  

Als kind heeft ze natuurlijk zelf tientallen shows gezien van haar vader met Samson al merkt Marie Verhulst wel een duidelijk verschil. “Ik dans meer mee met de liedjes, dat heb ik mijn vader nooit zien doen.”, besluit ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required