Het gaat hard voor gravin Eloise. De dochter van prins Constantijn en Laurentien is hard aan het werk om haar eigen naam te maken en lijkt daar in te slagen. Met 427.000 volgers op sociale media is ze de populairste van het prinselijk gezin. Al krijgt ze wel de wind van voren.

Eloise heeft namelijk het bedrijfje ‘My Lima Lima’ uit de grond gestapt, prinses Laurentien werkt op de achtergrond er trouwens mee aan, dat inzet op duurzaam omgaan met kleding. Zo wordt hoogwaardige kleding doorverkocht en gaat een deel van de opbrengst naar goede doelen. Gravin Eloise predikt duurzaamheid dus waar ze kan al staat ze zelf niet zo duurzaam in het leven. Dat begint haar nu zuur op te breken lezen we in ‘Weekend’. Zo vloog ze zit jaar alleen al half Europa rond en trok ze ook naar Zuid-Afrika en de Japanse stad Kyoto. 

Iedereen aanzetten tot duurzamer omspringen met kleding en je levensstijl aanpassen maar zelf het tegenovergestelde doen is immers niet zo geloofwaardig meer. “Ik heb een tijdje gedacht, dit moet ik minder doen. Met alles je best doen waar het kan. Daar hoort ook minder reizen bij. Dat is helemaal waar en ben me ervan bewust. Maar stap voor stap.”, regaarde gravin Eloise nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required