André Hazes heeft de voorbije twee jaar uitgebreid de tijd genomen om te ontwennen en zich te herbronnen. Hij vertoefde veel in Amerika en wil nu de beste entertainer van Nederland worden. En daardoor gaat hij met de grove borstel door zijn entourage. 

Nadat hij al brak met zijn vast schrijversteam, zus Roxeanne en het contact met zijn moeder meer en meer verwatert kan er weer iemand aan het lijstje worden toegevoegd. In zijn moeilijke periode besloot zijn vaste steun en toeverlaat Ricardo Klaverdijk ermee te stoppen en nam André Hazes Sjoerd Bodewes weer onder de arm. Ricardo wilde zelf toen stoppen omdat de levensstijl van André het niet meer werkbaar maakte lezen we in ‘Weekend’. Toen André echter uit de kliniek kwam besefte hij dat alles anders moest en zette hij Sjoerd aan de deur en haalde Ricardo terug in zijn team. Monique was er toen alvast heel blij mee vertelde ze in ‘The Next Chapter’: ‘Hij voelt zich daar goed bij en ik voel ook dat dingen nu gaan zoals ze horen te gaan in tegenstelling tot hoe het was’. Al lijkt de terugkeer van Ricardo Klaverdijk maar van korte duur.

Je raadt het al. De samenwerking tussen André Hazes en Ricardo is nu dus weer terug stopgezet. In ‘Weekend’ bevestigt Ricardo het nieuws al doet hij er wel geheimzinnig over. “Klopt inderdaad, in goede harmonie trouwens. Later in de docu van André wordt dit uitgelegd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required