De Belgische prins Laurent en prinses Claire zien hun kinderen uit huis vertrekken en hun vleugels uitslaan. Zelf hebben ze hun kinderen altijd afgeschermd maar nu treden ze zelf meer en meer op de voorgrond.

Hun zonen zitten dan nog wel dicht bij huis in Brussel op school, Louise slaagt haar vleugels al iets verder uit schrijft ‘Story’. Ze studeert Liberal Arts and scienses aan Maastricht University. De kinderen zullen in elk geval zelf hun geld moeten verdienen om hun luxeleventje te behouden. Ze hebben namelijk geen recht op een toelage. Hun grootmoeder heeft hier al wel enkele stappen ondernomen om hen toch een financieel duwtje in de rug te geven. De voormalige Koningin heeft immers al een woning op hun naam laten zetten.

Al lijkt de kans klein dat ze zullen moeten bedelen om inkomsten. Voor bedrijven is een prins of prinses op de loonlijst hebben nu eenmaal goed voor het imago. Ergens een topfunctie bemachtigen zal dan ook niet zo moeilijk zijn. En binnenkort prijken ze waarschijnlijk ook op het lijstje van ‘de meest begeerlijke single royals’ en kan de jacht echt beginnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required