Zodra er kinderen waren bij Prins Constantijn en Laurentien heeft ze zich ontpopt als een general manager in het huishouden. Het ontbijt was dan ook steevast met kaarsjes en wentelteefjes.

Nu alle kinderen het huis uit zijn is het toch anders. Zeker omdat haar middelste zoon Claus-Casimir al meer dan 3 jaar in het buitenland vertoeft. Na zijn kostschool in Schotland studeert hij nu in het Italiaanse Turijn. ‘Natuurlijk mis ik hem maar het gaat gelukkig supergoed met hem.”, vertelt ze aan ‘Story’. Ze kijkt dan ook enorm uit naar de kerstperiode omdat dat het gezin eindelijk nog eens compleet zal zijn. Want het is thuis toch een andere dynamiek. Prins Constantijn liet eerder al vallen dat het koppel in deze nieuwe situatie toch opnieuw een balans moeten vinden. Tegen ‘RTL Boulevard’ verwoordde hij het zo: “Als er gevoel komt, kan Laurentien het goed verwoorden. Als er bij mij gevoel komt, weet ik niet precies wat ik ermee moet en stop ik het ergens weg.”

Prinses Laurentien ziet deze fase dan weer anders en haalt veel kracht uit de relatie met haar man. “Ik vind het een hele mooie face. Ik ben blij.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required