Rob Kemps heeft twee kinderen met zijn ex-partner en ziet ze drie dagen per week. “Op maandag tot en met dinsdag zijn mijn kinderen bij mij en daar geniet ik elke minuut van.”

Hij wil de opvoeding die hij zelf van zijn ouders kreeg graag doorzetten op zijn kinderen. “Zelf kon ik zowel met mijn vader als moeder alles bespreken, dat vind ik belangrijk.”, vertelt hij aan ‘Libelle’. “Ik begreep het nooit als kind wanneer vrienden niets over het werk of de hobby’s van hun vader konder vertellen. Voor mij was dat normaal.”, gaat hij verder. Rob vindt communicatie binnen een gezin dan ook heel belangrijk. Dat en respect hebben voor iedereen. “Ik herinner me als kind dat ik ooit een jongen met een hanenkam uitlachte. Mijn vader floot me meteen terug en leerde me respect hebben voor hoe iemand zich kleedt, waarnaar hij luistert of wat hij mooi vindt.” Een las die Rob ook aan zijn kinderen wil doorgeven. “Ik wil ze altijd motiveren om hun eigen interesses en voorkeuren te omarmen, afwijken is prima.”, vertelt hij nog.

Ook al ziet Rob Kemps zijn kinderen maar drie dagen per week wil hij ook die andere dagen een beschikbare vader zijn. En vooral dat zijn kinderen met hem willen blijven praten. “Steeds minder mensen bespreken écht dingen met elkaar, zonde. Dat laat ik niet gebeuren met mijn kinderen.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required