Bonnie St. Claire is al zes maanden gescheiden van Anne Jan Jongbloed en is vooral blij dat ze zo lang gewacht heeft. Ze hebben er immers een innige vriendschap aan overgehouden al is ze wel heel duidelijk. “Anne Jan en ik komen niet meer samen als in een relatie. Een verzoening sluit ik uit.”

En toch worden de twee veel samen gespot op het strand van Bergen. “Ik kom graag in Bergen waar Anne Jan nu woont. Sterker nog, ik ben verliefd geworden op Bergen.”, vertelt Bonnie aan ‘Story’. Ze zit er graag in de tuin of gaan wandelen op het strand. Daar mag zelfs wat fysiek contact bijkomen al moeten we daar niets achter zoeken. “Arm in arm. Dat doe ik trouwens met iedere man die ik aardig vind.”, gaat ze verder. Bonnie St. Claire had er al een scheiding opzitten en die is allesbehalve netjes verlopen. Deze keer wilde ze het beter doen.

“Ik ben nu vijf jaar nuchter en de laatste jaren hebben we veel gesprekken gehad hoe het verder moest. We zijn uit liefde getrouwd en nu uit liefde voor elkaar gescheiden.” Gaat Bonnie verder. En ze is niet meteen op zoek naar een nieuwe relatie want ze wil echt even alleen zijn. “Mocht er iemand op mijn pad komen die heel leuk is, dan wil ik best met hem een beschuitje eten. Maar voorlopig is het plan om alleen te blijven.”; besluit ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required