Een ding is zeker. De Meilandjes hebben een neus voor zaken. Binnenkort zullen Martien, Erika en Maxime met haar gezin naast elkaar wonen. Ze gaan hiervoor twee huizen bouwen op landgoed Oud Leeuwenhorst in Noorderwijkerhout. Maar wat ze betaald hebben voor de bouwgrond geloof je nooit!

Op de grond die nu nog dient als weiland zullen binnenkort twee grote villa’s worden gebouwd. Beide woonoppervlakten zijn ongeveer duizend vierkante meter groot, niet mis dus. En ze zullen wel wat budget hebben voor de woning want de bouwgrond was spotgoedkoop. Zowel Martien en Erika als Maxime met haar gezin betaalde de ronde som van….1 euro voor de grond schrijft ‘Story’.

‘Kopen zonder Kijken’-makelaar Alex van Keulen kon alle officiële documenten inzien. Voor die euro hebben ze namelijk niet de grond gekocht maar wel het recht om een huis te bouwen op die grond. Daarnaast moeten ze 7.500 euro per jaar betalen als retributie om gebruik te mogen maken van de grond. Maxime en haar man Leroy hebben alvast hun huidige villa in Noordwijk te koop gezet voor 2,2 miljoen euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required