Tijdens aftrapaflevering van het nieuwste seizoen van ‘Boer Zoekt Vrouw’ voelde presentatrice Yvon Jaspers paardenfokster Deedry vooral aan de tand over waarom zij nog altijd geen leuke man aan haar zijde heeft.

Over het drievoudige medische drama dat haar familie trof, sprak de ogenschijnlijk goedlachse Deedry dan ook niet. Nochtans is het volgens Story niet van de poes wat haar familie in de afgelopen jaren voor de kiezen kreeg. Zo werd een aantal jaar geleden bij zowel haar moeder Anita als haar oom Peter de spierziekte Multiple Sclerose (MS) vastgesteld.

“Maar naar omstandigheden gaat het goed met mij, zegt Anita. “Als je mijn zwager ziet weet je dat het ook heel anders kan gaan. Hij kan bijna niets meer.” Peter heeft dan ook een veel agressievere vorm van de ziekte en kan enkel nog zijn rechterhand bewegen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, werd een tijdje geleden bij haar vader een slepende, levensbedreigende ziekte aan de stembanden vastgesteld, al gaat het inmiddels wel beter met hem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required