De vele plooien die er tijdens en na hun veelbesproken liefdesbreuk ontstonden in de vorm van ruzies en rechtszittingen tussen rapper Lil’ Kleine en zijn ex influencer Jamie Vaes, lijken inmiddels weer gladgestreken te zijn. Vaes gaf recent aan dat zij en de rapper inmiddels weer door één deur kunnen in het belang van hun zoontje Lío.

En dat zoontje blijkt niet het enige te zijn wat de twee nog delen, want volgens Party kampen de twee ex-geliefden allebei met financiële problemen. Zo zou het eigen vermogen van Lil’s ene bedrijf Kleine Moeite B.V. verschrompeld zijn tot amper 31.970 euro en zou het eigen vermogen van zijn andere bedrijf Lio Z Holding B.V. zelfs 21.000 euro onder nul bedragen.

Al zou de rapper die put nog wel ruimschoots gevuld kunnen krijgen wanneer zijn woning aan de Prinsengracht in Amsterdam, waar hij nog met Jamie samenwoonde, eindelijk verkocht raakt. In dat geval zou er namelijk zo’n 800.000 euro terugvloeien naar zijn B.V. Voorlopig staat het optrekje echter nog steeds te koop, zonder resultaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required