Hij begint nu opnieuw

Hoewel Gordon heel graag in Dubai is, is hij de laatste tijd weer net iets vaker in Nederland te vinden. Hij is weer druk met bezig met horeca en opent binnenkort weer een nieuwe koffiezaak ‘Blushing’ in Blaricum.

Echt nieuw kan je het project niet noemen, want Gordon heft al zo’n koffiebar gehad. De nieuwe bar bevindt zich op ongeveer dezelfde plek als voorheen, alleen ligt het nu tegenover zijn oude vestiging die in 2022 moest sluiten.

“Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak. Zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie en lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig, mooi positief cadeau”, zegt Gordon in Party

Er werd de laatste tijd veel geschreven rond de mogelijke financiële moeilijkheden van de zanger. Maar echt medelijden lijken we nog niet meteen te moeten hebben.

Wie Gordon tegen het lijf loopt, ziet dat hij nog altijd dure spullen kan permitteren, zoals een klein tasje van zo’n 1600 euro. Medelijden is dus nog niet meteen nodig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.