Onbegrijpelijk

‘Gooische Vrouwen’ is nog niet eens op televisie verschenen of er is al weer heel wat te doen geweest rond de reeks. Vooral het gedrag van Linda de Mol wekte heel wat vragen op bij iedereen.

Collega en mede-actrice Lies Visschedijk vindt het verschrikkelijk dat er zoveel negatiefs over haar wordt geschreven.

“Dat mensen zoveel lelijke dingen durven te schrijven of te zeggen over haar en haar vriendinnen noemt. Al die meningen, al die boze mensen, dat kan angstaanjagend zijn”, zegt Lies in Party.

De 4 hoofdactrices van de reeks hebben het de voorbije jaren alle vier niet makkelijk gehad. Zo hebben ze allemaal te maken gekregen met een sterfgeval in de familie.

Maar van dat verdriet is gelukkig voor de dames weinig van te zien op de set. Het plezier straalt er vanaf bij de vier actrices en dat is in elk geval al veelbelovend. En er kan ook al verteld worden dat ook Alex Klaasen terug van de partij zal zijn. Hij kruipt ook dit keer weer in de rol van Yari.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.