In februari van dit jaar onthulde voormalig ‘OP1’-presentatrice Welmoed Sijtsma dat haar nieuwe liefde luistert naar de naam Bob Verhagen. Een zorgeconoom die ook een van de oprichters is van Buurtdokters, een organisatie die zich hard inzet voor moderne huisartsenzorg.

Hem leerde de presentatrice niet in het echte leven kennen, maar wel op een speciale datingsite waarvoor je moet toegelaten worden. Al liep hun liefde in eerste instantie zeker niet over rozen, zo geeft Welmoed toe aan Party. Door haar interesse swipete zij Bob dan wel naar rechts, maar hij deed dat niet bij haar.

Uiteindelijk besloot ze dan maar haar stoute schoenen aan te trekken om Bob via zijn socials een berichtje te sturen tijdens een nachtje uit. Ze schreef: ‘Creep hier, ik probeerde je al vier keer te swipen, dus nu voeg ik je maar zo toe. Waarna Bob reageerde: ‘Hee Creep, je dacht: het is minder creepy als ik dat om twee uur ’s nachts doe?’ Die opmerking brak het ijs, waarna de twee afspraken. En de rest is geschiedenis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required