Het overlijden van zijn vader enkele maanden geleden hakte er stevig in bij zanger John de Bever. Hij was immers heel close met hem en zag hem dagelijks. Als dat dan opeens wegvalt, dreig je in een leegte te belanden. Gelukkig krijgt John veel steun van zijn man en manager Kees, net zoals van zijn goede vriend Johan Derksen.

“Johan is als een tweede vader voor mij”, vertelt de zanger in Story. “We kunnen goed met elkaar overweg en ik vraag hem geregeld om advies. Bovendien ga ik elke zondag bij hem op bezoek en bellen we dagelijks. Hij is een echte steun voor me.”

“Ik vond het ook heel mooi dat Johan op de begrafenis van mijn vader was, ook al kende hij hem eigenlijk niet”, gaat John door. “Dat heb ik enorm gewaardeerd. Da’s onvoorwaardelijke vriendschap”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.