Frans Bauer zou zijn gezicht, volgens zijn zoons, helemaal vol smeren met crèmepjes en hij zou zelfs een hele routine hebben, zo lezen we in Weekend.

“Ik ben wel een zalfjesman”, geeft Frans eerlijk toe. “Een maskertje vind ik ook fijn. Ik kan ook zo wat badzout in mijn bad gooien om er vervolgens lekker in te liggen”

De zanger geeft aan dat hij altijd aan het optreden is en daardoor veel zweet en veel make-up draagt. “Dan wil ik toch graag dat ik er een beetje fris en fruitig uitzien. Er zijn artiesten met poriën van heb ik jou daar. Bij Frans is de huid net fluweel.”

Frans vindt het ook helemaal niet erg dat er door zijn reality-serie zijn zonen zulke geheimen vertellen. “Nee, dat is toch leuk? Ik heb geweldig leuke jongens. En weet je, ze zijn allemaal bijzonder op hun eigen manier. Chris is echt een beetje de showman, die zingt ook graag. Fransje is de feestneus, die loopt voorop in de polonaise. Jan is eigenlijk de rustigste. Die heeft zo zijn eigen dingen, hij is een heel serieuze jongen. Lucas is bezig met zijn ideeën over wat hij wil worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required