Een lange, nogal cryptische post op de Instagram-pagina van Sophie, de partner van zanger Xander de Buisonjé, deed onlangs vragen rijzen over of het koppel met huwelijksproblemen zou kampen. In de post schreef Sophie dat ze een moeilijke periode achter de rug had en dingen voortaan anders zou gaan doen.

Velen dachten dan ook dat dit op haar relatie met Xander sloeg, maar niets blijkt minder waar te zijn. Dat vertelt de zanger hoogstpersoonlijk aan Story.

“Sophie heeft een moeilijke tijd achter de rug doordat ze heel veel op haar schouders heeft gekregen. Dat zorgt ervoor dat ze nu een stapje terugdoet en even geen yogalessen meer geeft”, laat Xander weten. “Het werd allemaal wat te veel. Dus ik ben nu wat meer thuis en ik doe wat meer, zoals koken en dergelijke. Tussen ons zit alles meer dan goed”, benadruk de zanger tot slot nog even.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.