Sinds haar partner Jeroen Rietbergen in opspraak kwam voor het vermeend plegen van zedenfeiten achter de schermen bij ‘The Voice’, beleeft Linda de Mol nogal woelige privétijden. Wanneer journalisten het wagen vragen te stellen over haar privéleven, kan de presentatrice nogal bozig reageren, aldus Party.

“Ik ben niemand een verklaring schuldig!”, klonk het dan ook woest uit Linda’s mond nadat ze vorig jaar samen werden ‘betrapt’ op een terrasje in Parijs op Valentijnsdag. “Dit gaat over mijn privéleven. Het enige wat ik kwijt wil, is dat ik nog iets uit te zoeken heb”, brieste ze. Maar met zo’n reactie kan ze zich weleens vergissen”, denkt het weekblad.

Het denkt namelijk dat het ongetwijfeld wonderen zou kunnen doen voor Linda’s tegenwoordig vooral belabberde kijkcijfers als ze, in plaats van verongelijkt en nukkig te reageren op elke vraag over haar privéleven, aan haar fans uitlegt waarom ze haar partner ondanks alles toch een tweede kans gunt. Wellicht dat tv-minnend Nederland zijn gevallen tv-koningin dan toch weer in de armen zal sluiten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required