Het zou wel eens kunnen zijn dat de deelname van Joost Klein aan het Eurovisie Songfestival met een koude douche gaat eindigen. Joost Klein kreeg vrijdagnamiddag te horen dat er een onderzoek naar hem loopt. Het is de EBU die een onderzoek naar een incident voert. Wat er precies is gebeurd, dat is alleen maar onderwerp van speculaties.

Joost Klein mocht vrijdag niet repeteren, hij verwijderde zijn Instagram Stories en zou ook het Songfestival niet meer volgen. Komt dit nog goed? Laten we hopen van wel, want vrijdagavond is er een liveshow waarbij de vakjury de punten al bepaalt. Die punten worden zaterdag pas bekendgemaakt.
Eigenlijk zou de EBU tussen nu en enkele uren de knoop moeten doorhakken.

‘Europapa’ van Joost Klein was lange tijd één van de favoriete nummers van dit Eurovisie Songfestival. Maar wat blijft daar nog van over en krijgt Joost Klein nog eens een kans om zijn nummer voor heel Europa te brengen? Afwachten maar!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.