Zo’n 2,5 jaar wacht de in opspraak gekomen zanger Marco Borsato intussen al om zich voor de rechtbank te kunnen verdedigen tegen de beschuldiging van ontucht met een, destijds, minderjarig meisje die hij onzedelijk zou hebben betast. En onlangs kreeg hij zelfs het nieuws dat de rechtbank wegens drukte de behandeling van de zaak heeft overgeheveld naar 2025.

En dat terwijl Marco, maar ook het slachtoffer, al zo lang heeft moeten wachten volgens Party. Dat dat wachten Marco zwaar valt, kon het weekblad onlangs met eigen ogen zien toen het op de gevoelige plaat kon vastleggen dat hij flink is aangekomen sinds het schandaal rond zijn persoon is losgebarsten.

Volgens zoon Luca, die met Marco samenwoont in Alkmaar, komt zijn vader dan ook nog maar weinig buiten. Zelfs boodschappen doet hij meestal niet zelf, maar laat hij thuis bezorgen. “Dan gaat hij koken en dan zitten we met z’n tweeën aan een lekker wijntje en een hele lekkere maaltijd samen”, verklaart Luca misschien wel de gewichtstoename van z’n vader.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required