Is de mediacarrière van ‘Massa is Kassa’-ster Peter Gillis straks voorbij? Die kans lijkt alsmaar reëler te worden volgens Party. Al tijdenlang wordt er immers druk uitgeoefend op John de Mol om de flamboyante ondernemer per direct van de buis af te halen. Maar tot op heden heeft de mediamagnaat daar nog geen gehoor aan gegeven.

Critici zien echter meer dan redenen genoeg om Peter van het scherm te weren. Volgens hen zou alleen al het feit dat hij zijn ex-vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld genoeg moeten zijn om de stekker uit zijn mediacarrière te trekken. Net als het feit dat hij al jarenlang in conflict is met diverse gemeenten waar zijn vakantieparken gevestigd zijn.

En dan is er nog de boete van 1 miljoen euro die de gemeente Peel en Maas hem heeft opgelegd voor het huisvesten van arbeidsmigranten op zijn vakantiepark De Berckt. Iets wat verboden is op een park waar enkel recreatie is toegestaan. Vraag is nu dus wanneer ook voor John de Mol de grens van het toelaatbare bereikt zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required