Özcan Akyol, beter bekend als Eus, liet zijn goede vriend Matthijs van Nieuwkerk onlangs keihard vallen. In eerste instantie door te verkondigen dat er een verschrikkelijk ‘brulfilmpje’ zou bestaan waarin te zien zou zijn hoe Matthijs destijds hevig tekeer ging tegen enkele redactieleden van zijn iconische talkshow ‘De Wereld Draait Door’.

Vervolgens zei Eus volgens Party zijn vriendschap met Matthijs min of meer publiekelijk op door zich hardop af te vragen wie hij nou eigenlijk als vriend de hele tijd had lopen te verdedigen in de media. En dat terwijl, zo blijkt inmiddels, Matthijs’ gedrag op het bewuste filmpje reuze meevalt en Eus dus zijn goede vriend alleen maar dieper in de ellende heeft geduwd met z’n valse beweringen daarover.

Maar in plaats van daarna zijn zonden te overdenken en excuses te maken, reageerde Eus met een nieuwe rake uithaal richting zijn zogeheten goede vriend. Want vervolgens begon hij te roepen dat er een “boos clubje van oud-collega’s van ‘DWDD’” zou bestaan dat over nog meer viezigheid van Matthijs zou beschikken. Inclusief ‘vieze appjes’ naar vrouwen. Waarmee Eus automatisch ook nog eens de suggestie oproept van mogelijk onzedelijk grensoverschrijdend gedrag van Matthijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required