Mariska Bauer heeft een lange weg afgelegd nadat ze twee jaar geleden werd getroffen door een herseninfarct. Maar de grote liefde van zanger Frans Bauer is inmiddels weer vrijwel helemaal hersteld, zo lezen we in Party.

“En dat terwijl ik een half jaar geleden nog dacht dat het nooit meer helemaal goed zou komen”, laat ze optekenen door het weekblad. “Maar nu denk ik dat ik voor 95 procent terug ben. Intussen kan ik dan ook alles weer en functioneer ik volledig”, klinkt het opgelucht. “Ik kan wel moeite hebben met drukte, ik raak snel overprikkeld. Dan ga ik heel erg geeuwen, voel ik me intens moe en bestaat mijn hoofd uit watten”, zegt Mariska.

Ook kijkt ze terug op die hachelijke momenten vlak na haar infarct, toen ze in het ziekenhuis werd opgenomen. “Al met al heb ik heel erg geluk gehad. Ik weet nog dat ik in het ziekenhuis lag met een scheef hangende mond en ik mijn arm en been amper kon bewegen. Dan denk je: wat gebeurt er met mij?! Dit komt nooit meer goed! Je wereld stort echt in op dat moment”, aldus Mariska.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required