Voor hij zijn hart verloor aan koningin Máxima, had koning Willem-Alexander – toen overigens nog kroonprins – midden jaren ’90 van de vorige eeuw gedurende zo’n vier jaar een relatie met Emily Bremers.

Na hun liefdesbreuk trouwde zij met een zeer goede vriend van de koning, met wie ze twee zonen kreeg, maar dat huwelijk hield helaas geen stand. En onlangs kondigde Emily volgens Party op haar sociale media aan dat ze ook op professioneel vlak een ingrijpende stap zet. Ze start namelijk haar eigen HR Interim en Adviesbedrijf op, na 30 jaar als HR-leider te hebben gewerkt voor multiculturele en internationale organisaties met een mondiale of lokale structuur, zoals Shell, FMO en KLM.

Hiermee verlaat zij de zekerheden van een vast inkomen en pensioen en levert zij een hoge functie in voor een ongewisse toekomst. Uiteraard zal Emily deze stap weloverwogen hebben gezet, en kan ze bogen op een uitgebreid netwerk. En wie weet zal ook wel koning Willem-Alexander bereid zijn zijn ex een handje te helpen door het paleis een beroep te laten doen op haar diensten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required