Thijs Römer, de eens zo gevierde acteur die van zijn voetstuk viel nadat bekend werd dat hij zich schuldig gemaakt heeft aan online onzedelijk grensoverschrijdend gedrag met – destijds – minderjarige meisjes, belandde onlangs andermaal in een enigszins penibele situatie. En dat tijdens opvallend bezoekje in Amsterdam.

Thijs, die sinds hij in opspraak kwam doorgaans amper of niet in het openbaar wordt gezien, werd onlangs door Story opgemerkt terwijl hij zijn wagen wou parkeren in de buurt waar ook zijn – al dan niet – voormalige minnares, influencer Noor de Groot, woont.

Toen Thijs opmerkte dat hij mogelijks was herkend, wou hij zich snel elders parkeren en daarbij reed hij pardoes over een fiets heen. Al was niet te zien of die fiets al op de weg was gevallen of dat Thijs die eerst met zijn auto had geraakt. De acteur schrok zichtbaar, stapte uit en zette de fiets terug tegen de lantaarnpaal. Vervolgens reed hij echter weg daar als een dief in de nacht, wat verbolgen reacties van enkele omstaanders uitlokte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required