In 2023 overkwam zangeres Willeke Aberti datgene wat geen enkele moeder ooit hoopt mee te maken: het verlies van een kind. Haar dochter Daniëlle overleed in oktober aan de gevolgen van een ongeneeslijke slepende ziekte die zowat anderhalf jaar eerder bij haar werd vastgesteld.

Sinds het overlijden van haar dochter ervaart Willeke een verstikkend verdriet. Haar dierbaren maken zich dan ook behoorlijk wat zorgen om haar, dat lezen we in Party. Zo zei haar zoon Johnny de Mol onlangs: “Het overlijden van mijn halfzus was voor de hele familie een enorme klap, maar voor onze moeder is het een zorgwekkende situatie. Haar zullen we de komende tijd goed in de smiezen moeten houden.”

Het enige wat Willeke een beetje afleiding schijnt te bieden in deze droeve tijden zijn haar kleinkinderen. “Onlangs was ze samen met mijn zoon Fender naar dvd’s aan het kijken. Dan zie ik haar opfleuren”, vertelde Johnny. “Maar als ik haar thuisbreng en ik zie de foto van Daniëlle naast een brandend sfeerlichtje staan, dan voel ik weer het grote verdriet dat zij heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required