Jarenlang leek het alsof alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Maar hoewel hij op persoonlijk vlak nog steeds erg gelukkig is met zijn vriendin Wendy, lijkt het hem op zakelijk vlak de laatste tijd steeds minder voor de wind te gaan. Zijn zakelijk imperium lijkt dan ook steeds meer af te brokkelen.

Iets wat Peter niet in de koude kleren gaat zitten volgens Party. Zo moest begin december 2023 zijn Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer nog per direct sluiten. De op dat moment nog aanwezige recreanten kregen slechts enkele dagen om hun spullen te pakken en te vertrekken. De gemeente Asten, waar het park gelegen is heeft alle vergunningen ingetrokken en weigert Peter de aangevraagde exploitatievergunning te verlenen.

Eerder verloor de SBS6-ster ook al de horecavergunning voor drie van z’n andere Oostappen-parken. Het sluiten van Vakantiepark Prinsenmeer maakt de ramp dan ook compleet voor Peter. Niet alleen verdiende hij aan dit park het meeste geld, maar het vormde ook zijn onderpand voor een miljoenenlening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required