Dat Wendy van Dijk en Erland Galjaard in een huwelijkscrisis zitten hadden we al een tijdje in de mot. Wendy voedde onlangs zelfs de geruchten door heel onhandig vragen te ontwijken in interviews.

Nochtans zou Wendy met haar 25 jaar ervaring in de showbizz heel vakkundig vervelende vragen uit de weg moeten kunnen gaan. Op vragen met wie ze gezellige momenten doorbrengt hakkelt ze meer over haar woorden en ooit ze het over een andere boeg schrijft ‘Party’. Ook verschijnen ze meer en meer apart in het openbaar.

Op het afscheidsfeestje van Marco Louwerens verscheen Erland in zijn eentje terwijl Wendy ook een van de sterren is van Talpa’s SBS6. Ook heeft Erland voor 1 miljoen euro een appartement gekocht in Rotterdam waar Wendy nog nooit gezien werd. En wat met de echtelijke woning in Nigtevecht?

Daar verschijnt Erland dan weer alleen maar als Wendy weg is, zoals voor haar yoga-retreats in Spanje of Portugal. Toen ze door een journalist op een feestje gevraagd werd hoe het gaat tussen haar en haar vent reageerde ze zo: “De binnenwereld is helemaal goed” en riep nog “Doeiii” toen ze wegliep van de camera.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showboulevard.nl

* indicates required